Biltema Nyköping öppnar den 6 juli kl 9.00

Biltema Nyköping öppnar den 6 juli kl 9.00

Vi bjuder in alla att delta i firandet och uppleva vårt senaste tillskott. Som en del av invigningsfestligheterna kommer de första 100 kunderna att få ett presentkort på 250 kr.

Erbjudanden och aktiviteter under öppningshelgen

Vi har planerat en hel helg 6-7 juli full av spännande erbjudanden, roliga tävlingar och aktiviteter för hela familjen. Här är en översikt över vad du kan förvänta dig.

Fantastiska erbjudanden

Under öppningshelgen kommer vi att ha en rad exklusiva erbjudanden på många av våra populära produkter. Detta är ett utmärkt tillfälle att fynda!

SE ALLA ERBJUDANDEN

Roliga tävlingar och lekar

Vi har arrangerat flera tävlingar och lekar för både barn och vuxna. Delta i våra roliga aktiviteter och ha chansen att vinna fina priser. Tävlingarna är utformade för att passa alla åldrar.

Förfriskningar i vårt café

Ta en paus och njut av en kopp kaffe eller en klassisk biltemakörv. Vi serverar även smaskiga bakverk och lunchalternativ för de som behöver fylla på med energi.

En inspirerande shoppingupplevelse

Biltema Nyköping är designat med kunden i fokus, och varje detalj är noggrant utformat för att skapa en trivsam och inspirerande shoppingupplevelse. Här är några av de funktioner som gör vårt varuhus unikt:

Öppna och ljusa ytor

De stora glaspartierna släpper in härligt dagsljus och skapar en öppen och inbjudande atmosfär. Den ljusa miljön gör det lättare att hitta det du söker och bidrar till en bekväm shoppingupplevelse.

Inspirerande exponeringsytor

Kundvarvet erbjuder inspirerande exponeringsytor som är utformade för att hjälpa dig att hitta nya och intressanta produkter. Vi har organiserat våra produkter på ett sätt som gör det enkelt och roligt att upptäcka vårt breda sortiment.

Kundterminaler för enkel navigation

För att underlätta din shoppingupplevelse har vi installerat kundterminaler runtom i varuhuset. Dessa terminaler hjälper dig att snabbt och enkelt hitta specifika produkter och ger dig information om vårt sortiment och aktuella erbjudanden.